Імміграція до Манітоби
-
@western9 Всім доброго вечора. У мене питання.Якщо ми з чоловіком зараз подамо заявку на продовження дозволу на роботу, чи зможе мій чоловік (депендент) виїхати за межі Канади? Зараз ми перебуваємо на федеральному етапі, очікуючи final decision. Я чуда, що ви не можете виїжджати за межі Канади, доки не отримаєте дозвіл на роботу. Це правда?
-
Враховуються. Якщо роботодавець той самий, то все враховується.
-
Я до того , шо прецеденти видачі wp без наявності паспорта були.
-
Не пробували їм писати і просити, щоб прийняли в один слот обох дітей? Здається, хтось раніше писав, що погодилися прийняти обох дітей.
-
Думаю, ні. Він робиться для тих, хто не мав паспорта взагалі і не має можливості його зробити. В перші півроку війни паспорти закордоном не робили в жодному консульстві у світі. Зараз роблять, тому не має підстав для цього документу. Окрім цього, він - одноразовий, тобто дає право один раз в нього вклеїти візу і один раз заїхати в країну по ньому.
-
Нема.
-
Там ситуація була інша. Ви можете зробити новий паспорт зараз. Тоді не можна було взагалі. А те, що Україна для цього ставить додаткові вимоги, то це Канаду не хвилює, бо це не їхнє правове поле.
-
я правильно розумію вже нема бесплатного продовження ворк перміта чи є?
-
#timeline Нарешті моє око перестане тіпатись від стресу та очікування невідомого 🥹 15-06-2023 EOI 26-06-2023 LAA 09-08-2023 подали на номінацію 31-10-2023 отримали номінацію 05-03-2024 подались на ПР 18-06-2024 AOR (запит на біометрію і певну інформацію) 08-07-2024 біометрія зарахована 24-07-2024 медицина зарахована (другий раз, перша дата була на початку липня, точно не пам’ятаю) 22-10-2024 final decision 25-10-2024 P1 31-10-2024 P2 23-01-2025 e-COPR Всім ждунам бажаю успіхів! 😉
-
Мається на увазі, що приймуть обох в той день, коли ви зловили слот, але довго чекати поки черга пройде? Чи просто чекати на повідомлення від них, що вони зроблять колись якось спільний слот для дітей?