Імміграція до Манітоби
-
Привіт , сьогодні була перший в іміграційного консультанта. Він сказав якщо в мене тут народжена дитина , то можна подаватися на пр по програмі яка стосуєтся дититини. Може хтось знає про цю програму або подавався, поділіться будьласка досвідом) бо я якщо чесно, нічого не зрозуміла🤦🏼♀️
-
Скоріше за все, консультант видав гуманітарні підстави за "програму". Однак, з гуманітарними підставами не все так просто. Там шанс для українців, може, і трохи більший, ніж 50%, але імміграція за цим напрямком займе роки. Можна і самому подаватись, без консультантів.
-
Незнаю , він просто перед мною був. Вийшов і його фотографували, і його спитали чи то обов'язково бо не планували ось так одразу. Він склав що консультант не дає шансів на пр і треба продовжувати. І назвав таку суму. Я дуже здивувалася🤷🏼♀️ Хлопчина зовсім юний, мені здаєтся він був сам збентежений
-
250 вони заплатять за ворк перміт і 600 покладуть собі до кишені. А за скільки ви хочете, щоб вони робили цю роботу, за 50 доларів? Там це все в купу збери, заповни, потім ще возитись чорт знає скільки з клієнтом, який дзвонитиме і запитуватиме, а ще й можливо доведеться якісь додаткові дії робити, це все час.