Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, така ситуація: подалась на федеральний (я головний аплікант), зараз в очікуванні AOR. Зі мною чотири депендента, чоловік та троє дітей, але одна дитина (від попереднього шлюбу, навіть на CUAET не подавали) не іммігрує з нами та проживає в іншій країні. При подачі заявки я оплатила біометрію як для сімʼї $170, але ж тепер виходить один депендент має окремо здавати. Скажіть будь ласка, як тепер можна «доплатити»? Виходить прийде запит на біометрію мені та чоловіку, а на дитину окремо оплачувати?
-
Я не знаю як воно працює...але тепер кажуть що ж ліміти
-
Мають можливість черезь support letter. www.cicnews.com/2025/01/canada-extends-policy-to-give-pnp-candidates-open-work-permits-0150886.html#gs.jy8ikw
-
А можна в high school піти знову 😂
-
Питання до тих хто створював профіль ЕЕ СЕС Маю можливість створити зараз, але паралельно будемо з дружиною оцінювати дипломи через WES. Чи можливо там потім внести зміни і додати дипломи для додаткових балів( через 2-3 місяці, коли прийде оцінка) Чи краще чекати на оцінку і тоді створювати?
-
Чому не зможу? Хіба я не зможу приіхати для лендінгу в Канаду? В мене тут дитина залишається, з WP та SP все добре. Просто поки до AOR дійде черга(подавалась в листопаді), я би в Україні побула. Отримаю pre-arrival і повернусь до Канади для завершення процесу. Я так мрію, але не знаю як це практично можливо. Підкажіть, якщо в курсі. Дякую.