Імміграція до Манітоби
-
Буде фоллов ап від журналістів то може взнаємо. Сьогодні подзвонили і запитали чи ми дійсно отримали листа з номінацією :) Не знаю чи всім так дзвонять. Але напевно там шашкою хтось добре помахав.
-
Взагалі маю надію що наш випадок буде каталізатором і вони и там зроблять якийсь аудит щоб ті справи що зависли як у нас почали рухатись.
-
Всім привіт. Хто мені добре слово скаже про DHL? Подавалася на нові паспорта дітям, виготовлені в різні періоди (різниця міссяць). Ось перший коли вже статус був "виготовлено", я замовила доставку DHL, послала лист до дипустанови в Торонто. два тижні чекала на номер для відстеження. І ось відкриваю перевірку стану паспорту, а він вже в дипустанові. Тобто я так розумію, що він вже в Торонто, так? Але я так і не дочекалась номер для відстеження DHL. Як думаєте, чи могла державна дипломатична пошта доставити паспорт до Торонто за 16 днів? чи це все ж таки DHL? це в мене таке питання, бо зараз думаю, чи для іншого паспорту замовляти доставку чи диппошта сама така швидка, привезе за пару тижднів?
-
Сергію, це ж офіційний документ. Їм не підійшло?
-
Так, додайте ще її. Вам 2й лист приходив, після того як додали? Там 1й автоматичний, а інший через якийсь час приходить, в ньому будуть назви файлів які ви завантажили
-
Держприкордон служба не має жодного права за вилучення паспорта громадянина України. Такі функції покладені на ДМС та за певних умов. Так, паспорт є власністю держави, але він є документом, що: а) посвідчує особу, б) підтверджує громадянство, яке може бути скасоване виключно указом Президента України. Проживання особи з громадянством України за кордоном не є підставою для вилучення паспорта!
-
А приписне підійде? Вибачте що втручаюсь
-
5546 від руки заповнили. Всюди n/a проставити
-
Як ні, то вже наново