Імміграція до Манітоби
-
Military Records: Please submit a translated certified copy of military records or exemption. If you have served in the military, you must also complete and submit the IMM5546E form. If you were exempt from military service, please provide official proof of military exemption from the relevant authority with an explanation, in your own words, of the circumstances of the exemption.
-
робіть собі паспорт терміново, у вас рік паспорту залишилося, не знаю як там у чоловіка ситуація. Краще зробити паспорт, але до 31 березня ви тут навряд вже встигнене зробити паспорт. І мало було таких випадків, що давали довше ніж паспорт. Були такі, але поодинокі випадки я зустрічала
-
Так, я надiслала ircc через Web form мiй загранпаспорт ( тепер все сторiнки в одному файлi). Та я написала в поясненнi, що в аплiкацii мiй паспорт присутнiй, Але перша сторiнка окремо, та ось я Вам надiслала все в одному файлi. В кiнцi пояснення написала адресу, номер телефона, email. Вони вирiшать 100 вiдсоткiв, що я ненормальна.
-
Я думаю що собі я за рік рапорт зроблю. Я за себе не переживаю. Особливо що ми вже на федеральному, тому без паніки😂
-
Повірте мені нас таких багато. 😂🫣 я в анкеті вказувала всі адреса проживання за 10 років, навіть які були 1 день,чи 7 днів🙁😱 мені здається що коли дивляться анкети то думають що ми з дубу впали🤦♀️
-
Добрий день. Підкажіть що це можне означати, повернули кошти за номінацію, але ніяких листів не приходило від них🤷♀просто +на балансі від них....