Імміграція до Манітоби
-
Чи можна податись на bridging work permit до отримання AOR?
-
Добрий день😊скажіть, будь ласка, при подачі на ворк перміт і заповненні форми чи потрібно вказувати періоди “unemployed” чи тільки дійсно місця роботи? Заплуталась
-
Якщо ви хочете , щоб дані люди потім endorse your settlement plan, то спершу їх запитайте, чи вони готові надати власні документи для MPNP. Якщо просто вказуєте, що є друзі, це не має жодного значення. Для SWM це балів не дає ніяких, хіба десь може бути SWM вибірка із додатковими критеріями. Якщо ви ставите галочку, що людина endorse your settlement, то якщо вас відберуть, та людина повинна надати settlement plan part II для MPNP.
-
Підкажіть будь-ласка, чи є у Вас припущення, яка саме можлива помилка?Я буду ще раз подавати, щоб не натворити знову.Я наче б то по Вашому відео робила.
-
З 2023 року українці отримали (або отримають) приблизно 20,000–25,000 постійних резидентств. Ця цифра може зрости в наступні роки залежно від ситуації в Україні та імміграційної політики Канади. Для точних даних рекомендується звернутися до офіційних джерел, таких як Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC), після завершення 2023 року. 😊 Китайський ai прогнозує ці цифри . Дуже непогано .
-
Добре, підкажіть тоді будь-ласка, як саме я можу надіслати їм ще раз пояснення ситуації?
-
В тім то і річ, я писала експленейшен летер, що отримали новий паспорт, тому треба нова віза