Імміграція до Манітоби
-
‼️ РАБОТА С ЛЮБОЙ ТОЧКИ МИРА ‼️ В ресторан требуется онлайн-промоутер Заработок от 700$ в месяц, хорошие премии и легкое обучение ✅ Ты нам нужен, если: 🔹Ты старше 15+ лет 🔹Есть доступ к компьютеру или телефону и интернету 🔹Желаешь зарабатывать и учится 🔹Не ленивый 🔝Писать сюда — @easyprimejob
-
Там пише порушено завжди ,бо вони хочуть щоб ти явився на ВЛК😅
-
-
У мене теж не пише. Але я у 22 році проходив медкомісію, і після того виїхав, можливо тому.
-
Можливо не в усіх
-
Доброго ранку. Скажіть, будь ласка, на портал 2 треба робити фото за стандартами як і при подачі аплікації, тобто з печаткою де було зроблено і імʼям фотографа? Чи можна зробили фото самостійно і підігнати його під відповідний розмір, так як потрібна лише електронна копія?
-
Дякую
-
Добрий ранок, Хочу поділитися ситуацією. Зараз на федеральному, чекаю на AOR, подалася 16 серпня, то вже мав би прийти, але немає … Вчора отримала лист від Сідней офісу, але він адресований був не мені, а якомусь індусу з Альберти, що в них сталася помилка і його аплікація змінила номер і йому треба залінкувати акаунти, з усіма його даними, номерами і т.д. Потім через пару хвилин прийшло відкликання листа. Короче я тихо в шоці, що там у них відбувається, куди можуть потрапити наші дані та взагалі яка може йти мова про захист цих даних. А ще більше тепер хвилююсь, що там трапилось з моєю аплікацією, якщо вони все переплутали 🙁
-
Привіт усім, як думаєте, чи варто вислати нову перекладену довідку українську про несудимість, якщо у тій що приклала не перекладена печатка?? Чекаю на аор
-
Заработок именно для тебя, пиши
-
Номер справи на федеральному
-
Це номер вашого кейсу, федеральний етап, самий перший крок