Імміграція до Манітоби
-
Порадьте якщо ворк перміт закінчується в кінці 2026 а паспорт до жовтня 2027 , то чи дадуть новий перміт так як паспорт ще на пару місяців.
-
Так,якщо фото не більше року
-
Дитина мала паспорт до 2028 а дали тільки до кінця 2026.Дкмаю чи є сенс то робити як вони ітак дають як хочуть...
-
Доброго ранку. Підкажіть будь ласка, зараз знаходимось на федеральному рівні, хочемо змінити місце проживання в межах провінції, при цьому не міняємо роботи. Чи не буде ніяких проблем для отримання ПР? Також потрібно сповістити провінцію та федеральний рівень про зміну адреси?
-
На портал 2 потрібне фото, яке було зроблено не більше року назад.
-
Там максимум 500, які ви отримуєте за ongoing employment Але останнім часом є дуже багато вибірок з додатковою умовою completed post secondary in Manitoba
-
Підкажіть, будь ласка, чи правильно я розумію, що у моєму випадку вибірка була 18 травня, коли обирали за НОКом тільки водіїв, а мене обрали без прив’язки до НОКу. На жаль, мене скоротили на роботі на федеральному етапі, і зараз я намагаюся зрозуміти, чи потрібно мені шукати саме таку саму роботу, як у мене була, чи я можу піти на будь-яку іншу.
-
Скажіть пан Вес, будь ласка, якщо я зняла обмеження минулого року з перміта і сін не міняла це ок?
-
Проверим любую за пару кликов…👇🔞 @okko_finnder @okko_finnder @okko_finnder
-
Ні, там вибірка була occupation specific, а нижче all occupations, відповідно вас обрали без привязки до ноку