Імміграція до Манітоби
-
Пане Дмитро ви не могли б записати відео гайд як заповнити аплікацію онлайн на BOWP як для основного заявника и на депендат (дружину)?
-
Вітаємо, .! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Дякую
-
Uber це не робота , це self-employed..про що ви збираєтесь повідомляти?
-
Не етапі ЕОІ можна
-
Доброго дня. Чи володіє хтось інформацією, тому що офіційні джерела не допомагають?! Питання полягає в наступному: Чи можна заповнювати анкету на PR двом членам родини (чоловік і жінка)на сім'ю? Тобто: чоловік заповнюючи буде вказувати усіх членів родини і жінка також при заповненні буде вказувати. Дякую за інформацію. Гарного дня
-
Так, там ви не вказуєте навіть депенданс, тільки кількість
-
Тобто перша заявка?
-
Дуже дякую 😁
-
Це точна інформація?
-
Доброго дня таке питання привіт подачі на федеральному етапі яка в номінації було вказано 3 особи тоді також при подачі на федеральний етап також повинну бути три особи чи можна 2 або 1 особу подавати як правильно чи можна взагалі так
-
На номінацію подавильсь 3 особи дочка жінка(вже колишня) і я як головний аплікант
-
Так, вже другий, бо я знімала обмеження.
-
Навряд чи Після порталів то вже пр
-
Я подалась в січні на WP без нової медкомісії. Прийшов лист погодження WP на 3р. В ньому написано що залишаються обмеження. Якщо хочете їх зняти, то медкомісія і подавайтеся знову на WP. Ще сам WP не прийшов.