Імміграція до Манітоби
-
-
Добрий вечір, у мене питання таке: чи лист підтримки з роботи може допомогти у отриманні номінації у отриманні PR? Я працюю у дитячому садочку і працюю тільки 10 місяців , але хочу податися на номінацію і не знаю чи той лист мені допоможе чи ні, чи краще роботу шукати іншу щоб була весь рік . Дуже прошу під сказати , буду вдячна.
-
Mine was approved on 3rd March. I am also still waiting
-
Перевірте інформацію. Бачив що відкрили Express Entry на вашу професію. Рік допрацювати і зразу на федеральний можна
-
Мова чату українська або англійська
-
здравствуйте. направьте в нужное русло) планирую подаваться на Пр в этом году. 39 лет, образование высшее украинское (5 лет), английский 6-7, работаю на данный момент на одном и том же месте 14 мес, планирую и дальше продолжать работать у этого работодателя. но сложность в том, что на данный момент мой teer не позволяет рассматривать express entry. Правильно ли я понимаю, я могу податься через mpnp? если да, скиньте, пожалуйста, ссылку, где можно посмотреть, какая там шкала баллов.. может, есть другие программы для таких случаев. Манитоба. Заранее спасибо
-
привіт. направте в потрібне русло) планую подаватися на Пр цього року. 39 років, освіта вища українська (5 років), англійська 6-7, працюю на даний момент на тому самому місці 14 міс, планую і надалі продовжувати працювати у цього роботодавця. але складність у тому, що зараз мій teer не дозволяє розглядати express entry. Чи правильно я розумію, я можу податись через mpnp? якщо так, скиньте, будь ласка, посилання, де можна подивитися, яка там шкала балів. може, є інші програми для таких випадків. Манітоба. Заздалегідь дякую
-
Будь-яка робота тоді буде ок
-
Треба проінформувати MPNP і IRCC і швидко-швидко шукати роботу. Вас за NOC відбирали чи за загальною вибіркою? Якщо за NOC, то аналогічну роботу, якщо ні - то будь-яку