Імміграція до Манітоби
-
Теж так думаю. Эх... дякую за відповідь.
-
Якщо сестра може поділитися досвідом , або надати консультацію як фахівець, то напишіть мені будьласка в приватні повідомлення.
-
,$€£•>~^!##%{
-
Просто переклад
-
Додам. Є вже відмови на федеральному етапі, оскільки жінки попривозили чоловіків із Туреччини чи близького сходу, як common law, але реально ті чоловіки заплатили за те, щоб бути включеними до CUAET. Реальних відносин не було. IRCC дуже чітко це вичисляє і дає бан двом. Можливо одиниці проскочать, але в загальному це швидко виявляють.
-
Чи треба мати новий контракт, якщо отримав підвищення з однієї посади на іншу, наприклад, з асистенту менеджера до менеджеру?
-
Доброго дня, знаю було уже багато питань стосовно освіти та все ж не можу розібратись точно, підкажіть хто знає будь ласка! Якщо 9 класів школи, 3 роки коледжу, 2 роки університету( диплом бакалавра) то який варіант правильний ? Two year post secondary certificate чи Three or more post secondary degree? Чи взагалі Two post secondary certificate of at least two years each?
-
От, нічого зустрічатися аж 4 роки, пора вже пропозицію робити🤣😉
-
В settlement plan чітко відповідаєте га поставлені питання. Приклад вам ніхто не скине, бо може мати сам проблеми від того. То чисто ваша історія, чому ви тут і хочете тут залишитись.
-
І що повинно бути у settlement plan? Підкажіть будь-ласка. Можливо є приклад? Дякую!