Імміграція до Манітоби
-
Спробуйте канадийський номер
-
То не треба, монобанк можна зареєструвати на будь-який номер будь-якої країни
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, заповнюю "Application History" (подача на номінацію). Підкажіть, будь ласка, заповнюю для мого WP: File number - Wномер, чи правильно? Destination in Canada - що Ви писали тут? Я при заповненні аплікації на CUAET не заповнював це поле. Також, при заповненні визи, що вказувати як File number та destination? Other? Дуже дякую!
-
Яка у вас робота? за деякими спеціальностями можна подаватись без мови. Звичайно, якщо балів вистачить
-
Roofer це teer 3, можна проскочити без мови. Просіть роботодавця, щоб написав employment verification letter саме як руфера з відповідними обов'язками і щоб вказав там, що у вас наявний job-ready English, ,якого цілком вистачає для виконання цих обов'язків. І щоб погон це все підтвердти потім, коли будуть йому дзвонити і розпитувати про вас.
-
Підкажіть, будь ласка, як заповнювати self-assessed? Бо на сайті MPNP інші scores per band та чи потрібно тут сумувати per band чи вказати середній? фне зовсім розумію що від мене хочуть)
-
Але звісно спочатку порахуйте свої бали.
-
Добрий вечір. Підскажіть будь ласка. Прийшов лист від імм офіцера з проханням зробити Express Entry profile and job seeker ID number. Тоді прономінують на MPNР EE stream. Зробила ЕЕ аплікацію, прийшла відмова, що я not eligible. Я тільки 10 місяців працюю, може в цьому причина. Що порадите?
-
Це я уже вдруге тут чую. Дуже дивно