Імміграція до Манітоби
-
Дякую за відповідь! Ви пам’ятаєте на якому ресурсі читали? На офіційному сайті не можу знайти деталей
-
Вітаємо, Exito! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Всім доброго ранку підкажіть будь ласка,на подачу продовження WP потрібно с початку пройти медогляд (повторно),це потрібно йти до сімейного лікаря?
-
Добрий ранок, скажіть будь ласка якщо я маю сина 19 років, але він одружений, то я на нього подаватись на PR не можу. Правильно?
-
Я брав у відділі кадрів виписку, на протязі якого терміну працюю. У відділі оплати праці брав кількість годин за певний рік. Таким чином вираховував кількість відпрацьованих годин по своїй професії. Маю надію, що це спростить термін навчання від учня до сертифікованого спеціаліста. Але чи то так, чи ні, наразі не знаю.
-
Доброго ранку! Підкажіть, будь ласка, якщо чоловік головний аплікант, чи потрібно дружині брати довідки про попередні роботи з України, довідку про несудимість, по суті робити такий самий пакет документів і перекладів?
-
Дякую!
-
так, пакет документів однаковий
-
Чи можна буде продовжити work permit після 31 березня для чоловіка та study permit для дитини на основі продовженого мого перміту .оскільки їхні паспорти закінчуються в 25 році ,а виготовити нові і податися до 31 березня на новий work permit не встигаємо.