Імміграція до Манітоби
-
Дякую, чи приходе який небудь automatically reply back from them that they got my email?
-
Є тут знавець по ліцензіям регульованих професій? Моя професія регульована by Manitoba Institute of Agrologists. Я подався туди, заплатив всі фі, підтвердив освіту. Наразі дали мені статус Agrologist in Training. Після року роботи в Канаді дадуть статус Professional Agrologist. Чи можу я з поточним статусом отримати 100 балів за регульовану професію?
-
Супер! Дякую та гарного дня!
-
Зрозуміло, дякую. І тепер вже чекати коли буде створений той портал для мене?
-
Добрый день. "Original entry date" в портал 1 - это дата первого въезда в Канаду?
-
Дякую
-
Child benefits. Питання наступне. Прожили в Канаді 2 роки child benefits отримували останні 6 місяців. В цьому місяці отримали теж але зараз закінчилися старі WP у дорослих і SP у дітей які були вказані при оформленні child benefits. Діти отримали нові SP на три роки один дорослий (чоловік) отримав новий WP на три роки. Дружина отримала refusal letter і подалася знову на WP, є submitted application letter , в неї є продовжене водійське посвідчення на 6 міс та хелз кард з продовженням на 6 місяців. Чи маємо право знову податися на child benefits при такому становищі документів?
-
Якщо в ЕОІ не нарахували бали, то дана професія не підпадає під ті регульовані провінцією. Як перевірити? Зайдіть в ЕОІ, виберіть, що ваша професія регульована і введіть NOC. Якщо в summary бали не відображається, то дана професія не регулюється провінцією. Регуляція від інституту чи якоїсь професійної організації і регульована професія від провінції - різні речі.
-
Добрий вечір. Почала заповнювати заявку на ПР. Скажіть будь ласка чи має значення на якому браузері заповнювати ? Бо трішки відрізняється від відео. Це мабуть відновили сайт чи треба заповнювати на другому браузері як на номінацію. Дякую. С нетерпінням чекаю відповіді.
-
Вітаємо, Анастасия! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua