Імміграція до Манітоби
-
Питання, прийшли вибірку і зараз маємо до грузити документи, питання якщо чоловік навчався з 2009 по 2013 рік (але взяв паузу і останні 5 місяців закінчив в 2023) як правильно це вказати в заявці, оскільки це більше 3 років навчання?
-
Чи можна взяти тижневу відпустку якщо висиш в пулі EOI? Просто якщо потім офіцер запитає пейроли то один тиждень буде пропуск, а всюди пише що має бути 30+ годин кожного тижня.
-
Тобто дати я можу на один диплом написати одну дату (коли почав вчитися і коли закінчив) тобто старт 2009 до 2023, і потім пояснення, правильно?
-
Не зовсім розумію, як це офіційна відпустка. Ну начальство знає це і мені виплатять відпускні за цей тиждень.
-
Це буде офіційна відпустка чи за своїм бажанням?
-
Дякую.)
-
Ну їхати то я нікуди не буду, але от вдома знатно відсиджусь. 🤣
-
Це буде записано в paycheck як vacation і буде виплачено Вам замість regular hours. Ви можете спокійно їхати в відпустку і ніяких питань збоку MPNP не буде
-
Вітаю знов! Чи треба підгружати нові перміти дітей (фізичні копії), які ми отримали вчора, якщо сьогодні ми отримали Портал 2? Чи треба якось повідомляти у ЕЕ аплікації, що ми отримали подовження ворк пермітів з дружиною, якщо фізичні копії ще не надійшли? Дякую заздалегідь за відповідь!