Імміграція до Манітоби
-
Скажите пожалуйста парикмахер стилист в Виннипеге? И где купить оксидант без аммиака номер 20 и 30 для покраски волос?
-
К кліниці
-
Апоймент потрібен
-
Сдай медикал тест и обнови пермит
-
Так! Проте Україна досить ще корумпована держава
-
MITT is happy to announce that Ukrainian nationals who qualify under the Canadian-Ukraine Authorization for Emergency Travel (CUAET) program can now apply to a MITT post-secondary, post-graduate, or English language program at the domestic tuition rate. (Application fees will also be waived for all applicants.) If you have any questions in the meantime, please don’t hesitate to contact us at: (204) 989-6541 or [email protected]
-
Поки-що інформація відсутня по безкоштовним рейсам навіть на сайті IRCC, потрібно чекати і перевіряти чи не з‘явилася нова інформація від провінцій.
-
Доброго часу доби. Поділіться інформацією стосовно безкоштовних квитків з Польщі. Де можна записатися? Дякую
-
Проста порада - хочете записатися, пробуйте кожного дня не слухаючи ніякої інформації. Я записувався у Варшаву, 7 днів це робив на автоматі і вдалося, хоча інформація була, що все зайнято. Варшава, звісно, це не Львів, але закономірність думаю ви вловлюєте.
-
Наскільки я знаю, місця всі заняті до кінця року