Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт! Хтось подавався по expeess entry? Не зрозуміло як вони рахують тиждні. Написано що повинно бути 30 годин на тиждень, та всі години зверху не рахуються, але це можно інтерпретувати по різному, і від цього залежить чи були ці 30 годин: 1) Тиждень з понеділка по неділю 2) Тиждень з неділі по суботу 3) Тиждень з першого робочого дня, наприклад якщо він був в середу, то неділя рахується с середи по вівторок. Який з варіантів вірний?
-
Пане Wes підкажіть будь ласка, на федеральному етапі для основного апліканта, треба надавати доказ роботи тільки на тих позиціях що я клеймив для получення номінації від провінції, тобто ті роботи які я змінив за 10 років не обов'язково доказувати щось по ним, тільки по тим за яки я получив бали у провінції, чи я правильно розумію? Чи абсолютно усі з історії за 10 років?
-
Чи був у кого такий досвід? Я жила у Німеччині 5 міс і 2 тижні. Пишу - 03/2022 - 08/2022. Тобто як рахувати по місяцям, то буде 6… Але довідку про несудимість я не беру, бо нема 6 міс. Чи не виникне у офіцерів питання і що порадите робити? По штампах не видно нічого. Бо в серпні повернулася в Україну, а штамп не поставили.
-
В мене схожа ситуація, але я була в Польщі. Довідку додала. Їй було близько 10 місяців. Так IRCC запросило її обновити.
-
Доброго дня. Подався на ПР , статус in process. І наступна ситуація. Мені на роботі вже 3 місяці затримують зарплату , і я терпів бо подався на документи , думав отримаю номінацію та поміняю спокійно роботу )) але вже нема терпіння це тягнути . Хто може підказати що в такій ситуації робити і куди звернутися щоб вийти з цієї ситуації і ненашкодити процесу документів.
-
А детально 5 місяців, поїхала в Україну і повернулась ще на місяць, звідти вже в Канаду полетіла. До Польщі за два роки не поверталась
-
В моїх пейстабах пишуться години за місяць з 1 по 31, але ж фактично якщо у мене наприклад 120 годин за місяць, то я міг відпрацювати ці години за два тижні і два тижні сидіти дома. В той час коли EE потребує саме 30 годин в тиждень і не враховує години які були овер 30
-
Так
-
А ворк перміти коли подаються, я просто щось не можу пригадати, чи вони як additional documents ідуть, бо в обовʼязкових їх вроді як немає? Пробую згадати і не можу ніяк згадати чи я таке додавав.
-
Ін процес від липня
-
Може ))