Імміграція до Манітоби
-
Дякую за відповідь
-
Добрий день Скрін з цього чату . Підкажіть будь-ласка, якщо в personal hystory залишила останній рядок пустим , не написавши n/a,бо думала, що то логічно( наприклад, коли була unemployed ,mother). Чи це вважається помилкою і треба знову переобляти і надсилати форму через web-form ? Вибачте якщо питання дуже silly, бо від переживань мозок вже кипить, і не знаю, чи це помилка.
-
Дякую, що поділилися. Бо думки розходяться. І деякі люди кажуть, що якщо не поставили n/a і залишили рядок пустим, то гавермент може вважати, що людина забула заповнити той рядок, і тоді форма вважається uncompleted. Сподіваюсь,що це лише over thinking. Хотілося б ще послухати думки учасників групи, хто як робив.
-
Hello everybody, I have a question we make our first extension but we already receive it, the situation is the next one: our new extension expire my baby 2025, mine 2026, husband 2027 because of our passports could I make new extension with new passports ? Also in our work permit and visitor for my baby said that we need to leave before our extension they said that I renew our passport to be considered for a new extension but I need to make it before March right ?
-
Yes I’m gonna apply in January for me and my baby and after that I can make the extension for maybe 2028 instead 2025,2026 of course depends of the official
-
Так
-
Доброго дня. Підскажіть будь-ласка, Police Certificate and Clearances для PR - це судовий витяг, у випадку, якщо з України мені необхідно отримати такий документ? І чи необхідно мені отримувати такий документ від Канади (бо я тут більше 6 місяців)? Якщо так, то куди звертатися?