Імміграція до Манітоби
-
Мені телефонували зі звичайного номеру, був не підписаний
-
Бали і не додадуть за це. Пам'ятайте, що якщо ви вказуєте, що родич чи друг, який живе у Манітобі, буде вашим Manitoba supporter, то навіть якщо ви йдете по SWM, MPNP буде запитувати settlement plan part 2. Дуже обережно думайте, що ви робите при заповненні ЕОІ. Бал за Manitoba support дають для SWO.
-
Вони мають бути в електронному вигляді
-
Якщо ви ставите дану галочку, то ваші друзі повинні надати settlement plan part 2 і свої документи для MPNP. Не важливо, назвіть якщо ви йдете через SWM. Вже були випадки, коли у вибірці SWM були такі додаткові критерії, людей відібрали, а потім ті друзі не дали підтримки. У такому випадку LAA краще не приймати, бо дуже місреп
-
Дякую
-
Дякую, начебто все вже добре
-
Я теж отримував
-
Є запитання щодо федерального етапу. Чи можно догружати документи після того як засабмітили? Мені треба буде оновити довідки про несудимість, але не хочу їх замовляти до того як отримаємо номінацію. (Бо вже замовляла раніше щоб все було готово, тепер по новій… боюсь що знов прийдуть і марно). Але решта готова, все заповнено. Чи можна засабмітити зі старими довідками і докинути потім оновлені?
-
дякую, так можу поділитися. Приїхав в лютому 2020го ПР отримав в серпні 2021го, проходив по федеральній програма Canadian Experience після року досвіду роботи тут. Після ПР подача на громадянство була дуже простою, по суті ті самі документи треба були. Тест на знання мови знову здавати не треба, можна було використати той що подавався на ПР, так само з довідками про несудимість не треба було нові робити. Подався на громадянство в лютому 2024, тобто рівно за 4 роки після переїзду. Здав тест на громадянство в квітні 2024го, сам тест дуже простенький але готуватись було цікаво - питання по типу загальних знань про Канаду. Після тесту про мою заявку на певний час забули, тому в жовтні зателефонував в IRCC і мені повідомили, що нагадають імміграційному офіцеру про моє існування Після дзвінка за три тижні отримав апдейт, а там і запрошення на присягу Загалом виходить трохи менше 10 місяців від подачі заявки до громадянства, і майже 5 років з моменту приїзду.
-
Доброго дня.підкажіть будь ласка.чекаю номінацію(одобрення😄)був статут assestement in proces,зараз змінився на незрозумілий Information Requested.що означає цей статус,можливо хто стикався.Дякую)
-
Це mpnp з роботодавцем звʼязується, і хоче в нього дані про вас, або від вас якийсь документ треба, але скоріш за все якщо вам нічого від них не приходило то з роботодавцем звʼязуються.
-
Дуже вам дякую))
-
Вони надали запит та чекають на якусь інформацію. Можливо від роботодавця
-
Чому досі нема інформації про вчорашню вибірку? Чи це означає що її не будо взагалі?
-
Кожен другий четвер завжди була а тепер не було? Чи це значить що манітоба зупинила вибірки?