Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку, можливо я задам питання яке ще не задавали у цьому чаті. Як на федеральному етапі в історії вказувати міста праці, якщо коли був у Польщі робив на українську компанію(віддалено) і в теж самий час на польску компанію. Після цього в Канаді працював віддалено на туж українську компанію, а ще згодом начав працювати на канадську компанію?
-
Доброго ранку, маю таке запитання? Підкажіть будь ласка, свою дочку якій 18 років,я вказувала на провінційну програму, зараз заповняю федеральну програму,чи потрібно вказувати інформацію дочки якщо вона нас не буде супроводжувати ,так як проживає в іншій країні?
-
@banofbot
-
Слухайте, я читав по чату про неофіційну роботу в Україні, я маю на увазі чи треба це в історії за 10 років вказувати. Честно кажучи, я не зрозумів як краще поступити. Тобто з одного боку якщо ти не вказати цього то це misrepresentative (але як хтось може про це дізнатися) з другого боку, запросят виписку с пенсійного фонду а там по цій даті ти не працював (то це також misrepresentative) бо треба доказувати що ти працював. Чи я щось неправильно зрозумів?
-
Так, це зрозуміло. Тобто зайвим не буде, добре додам. Але стосовно неофіційних робот. Тут напевно кожен сам вирішує, чи стоїть чи ні добовляти опит в анкеті з неофіційних робіт. Бо в мене не контактів нічого, взагалі нічого, я там дев'ять місяців працював і через це я в анкеті вказую (на федеральному етапі) що рік бук unemployed. І це ризик що в мене спитають а що я робив увесь рік. А якщо укажу неофіційну працю, то в мене нема доказів що я працював. Я навіть не знаю як краще поступити, де ризиків менше і як на це гіпотитично уряд може відреагувати. Я вважаю дуже багато людей, про це думають не федеральному етапі, з того шо по чату прочитав, кожен верішує сам. Але і перший і другий варіант такий собі. Не знаю як краще поступити
-
Та тут не вгадаєш, я наприклад до CELPIP не готувалась, але от з reading зробила багато тестів. І вдома отримувала 6, інколи 7, а пішла на тест і 5. Писання взагалі не тренувала і 7, слухання 6. Спікінг теж здала погано на 5, але питання мене вибили з колії.