Імміграція до Манітоби
-
Круто! Поздоровляю! Підкажіть, а у вас також було так само, ніби час зайнятий, а потім ок? Я все з лютого по травень усі дні та час перевірила. Сервіс не працює або час вже заброньований. Я просто думала може це як з дія підпис, мене не верифікувало 40 хвилин і зараз через раз.
-
Не знаю в чому причина помилки. Мені все давало забронювати навіть тоді, як люди писали, що не можуть. Робила все з ноутбука
-
Зараз є слот на Оттаву на 3 січня
-
Так і роблю, пробували з різних дивайсів і браузерів, так само ні одна дата ні в одному з міст навіть
-
Спробую ще з іншого, не розумію також😕
-
Вже забрали, або щось не так з компом, навіть на той що ще не зайнятий на 2 січня, не хоче
-
Хто нещодавно завіряв документи у іммігрант центрі? Нотаріус до 2 там приймає? Чи до 12?
-
Вітаємо, Джонни Синс! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
@banofbot
-