Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Цю допомогу отримало безліч людей. Це немає відношення до вашого статусу в Польщі.
-
Скажіть, а ми ще десь вказували зріст і колір очей бо на медогляді біометрії і куаеті і номінації по-моєму не було такого ?
-
Відповісти листом, без пдф, на всіх членів сімʼї. То Портал 1
-
та при чому тут не вигадуйте? ви жили у Польщі як почалася війна? статyс українців у Польщі називався - тимчасовий захист - temporary protection що давало право знаходитися у Польщі без віз, карт побиту і доступ до шкіл, медобслуговування і ринку праці (хто хотів і мав можливість працевлаштуватися) так, Pesel видавався зі спеціальною поміткою UKR. Це не був статут абсолютно рівнозначний Worker, тому що не було вимоги мати робочу візу чи карту побиту щоб працювати, тільки Pesel UKR. В Канаді Protected person це трохи інше. Я коли знімала обмеження з перміту, то вказала Protected person у Польщі, хоч я там і працювала 2 роки, і мені продовжили без питань.
-
Скажіть будь ласка там де питають скільки є грошей, потрібно повністю до копійки вказувати все що маєш бо зараз вкажу потім за квартиру знімлять і ще купа всього то вже тої суми не буде...
-
Сорі, переплутав групу
-
Не в імміграційному чаті, будь ласка
-
Дякую