Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
На постоянную основу нужен человек на Бинанс со знанием Русского/Украинского языка график с 09:00-15:00 Оплата труда достойная Бесплатное обучения писать в личные сообщения, всем буду рад)
-
@banofbot
-
Требуются люди на удалённую деятельность, заработок 200 долларов в день, опыт не обязателен, время до двух часов в день. Пишите плюс в сообщения.
-
Для тих, хто свідомо йшов по спецвибірці, settlement funds обов'язково потрібно мати. Якщо не вистачає тих кілька тисяч після оплати PR fee за цілу сім'ю, то це ок. IRCC це розуміє. Головне показати власну financial admissibility. Тому і потрібно дати максимально proof of funds (всі виписки із банку, крім кредиток), новий лист від роботодавця, пейстаби за останні 3-6 місяців тощо.
-
Зрозумів. В мене була евалюація. Додавав її, дозапитів не було.
-
Особливо я hardly believe , що IRCC має зараз час розбиратися хто, кому і чого змінюють SWM на SWO номінацію. Бачать, що українець, ОК, MPNP надала номінація, тоді дальше процесять. IRCC має беклог понад 1 млн не розглянутих аплікації за всіма стрімами та asylum seekers. Поки нікому тут не відмовили саме через відсутність всієї суми settlement funds. Як є фултайм робота, то все має бути ок.