Імміграція до Манітоби
-
Маю таке питання? Чи потрібно писати лист роз'яснення що у дочки два закордонних паспорти? федеральний етап вже Бо ми просто прикріпили її два закордонних паспорти,і вказали дані одного паспорта,бо там не клікабельна кнопка щоб додати дані ще одного закордонного паспорта
-
А що якщо... всі міграційні офіцери -- трампісти і проти іммігрантів? Так ось чому я на АОR чекаю вже цілих два тижні, а їм і не пахне... Зрада...
-
Добрий день. Маю таке питання: у чоловіка новий закорд. паспорт, хочемо податись на новий WP. Десь треба щось вказувати (як примітки старий закордонний паспорт) чи як, щоб там знали, що це ми? Хтось пролонгував вже за новим паспорт собі WP. Завчасно дякую.
-
Ще дійсний. Хочемо почати подаватись на продовження wp, бо дуже багато людей отримало паспорти і скоріш за все буде черга на новий перміт. Дякую!
-
я знімала обмеження (ну і продовжився теж перміт) по новому паспорту. Там де дані паспорта - я вводила новий і скан прикладала нового. А там де national ID я вказала не український паспорт, а старий закордонний (який у мене ще дійсний теж). То мені зняли обмеження і новий перміт прийшов на 3 роки по новому паспорту. Якщо у вас старий паспорт вже не дійсний - то не знаю як
-
Доброго дня всім. Поясніть будь ласка який механізм отримання пластику якщо людина знаходиться за межами Канади,і буде лендитися після отримання повідомлення про погодження ПР і нової візи для в'їзду в Канаду. Це відбувається в першому аеропорту? Куди приходить пластик і як взагалі по часу? Дякую.
-
Яким чином MPNP проводить вибірки? Чи привʼязують взагалі річну квоту до кількості виданих LAA? Як сталось так що лише за одним стрімом SWM було вибрано 10099 кандидатів в 2023 році??а за всіма стрімами у 2023 році було видано більше 16200 LAA…?(при квоті в 9,5к) В той час коли в 2024 році 2737 кандидатів за SWM , з них тільки 593 кандидатів без додаткових умов.? Тобто по факту сьогодні зменшення кількості запрошених кандидатів по SWM( без додаткових умов) приблизно в 8-9 разів… Це вже підготовка до зменшення квоти, чи ще буде😂 І чи справді у всьому винні кандидати з високими балами 😂
-
Синхронне плавання! Була тут реклама, ще запрошують дітей! Це як хобі а може зможете і захочете то вже тренер все розкаже. Діти як риба у воді, 4 тренування ми вже без жилета. А глибиною басейну ніхто не цікавився з самого початку, на 2 метрах займаються. А взагалі басейн класний, я навіть в телевізорі такого не бачила) Pan Am, тут їх два. Це спортивний комплекс під кришкою. Тренажерний зал зі всім що тільки може бути, бігати можна ( це ж стадіон). Прийти подивитись безкоштовно на все це можна вільно. Поки тренування 2 години, батьки теж можуть чимось зайнятися.
-
@banofbot
-
Зараз можна чекати вічність, за рік вибрано 593 людини, коли за аналогічний період минулих років було близько 5000людей, я зі своїми 844 балами чекаю 5 місяців уже