Імміграція до Манітоби
-
За який період до закінчення візітор рекорд у дитини треба податись на новий?
-
А чи є сенс відправити їм новий паспорт зараз? Термін подачі на фед також середина липня Минулий паспорт був до березня 2025
-
Дякую за відповідь, то може почекати новий паспорт і подаватись вже з ним, а не з продовженим?
-
Нам його останній дали всього на 3 місяці. Я запитую чи можна наприклад податись за 2-3 тижні до закінчення терміну? 24 грудня 2024 він закінчується. Просто ми чекаємо на новий паспорт, консул повинен привезти 30 листопада в Вінніпег.
-
А ви подавались і за який період до закінчення?
-
Візітор рекорд до 24 грудня 2024, консул повинен привезти паспорт із Торонто наступної суботи 30 листопада.
-
І все ок?
-
Я десь бачив, що писали , щоб подача була не пізніше ніж за місяць до закінчення.
-
Підкажіть, будь-ласка, може хто стикався з таким Подаюсь на новий Work Permit, pdf форму заповнила, натиснула кнопку Validate. Воно мені всі баркоди висвітило, написено, що документ Validated -Yes, але воно червоним підкреслює мегі поле чомусь, хоча в ньому все вказано вірно...
-
Якщо хтось теж має проблеми із скачуванням форми scheduleA_імм5669 з того лінка інструкції, що прислали як дозапит і якщо після підлінкування аплікації до аканту теж нічого не зявляється, то зайдіть на портал де сабмітили саму заявку на ПР і скачайте ще раз повну аплікацію (в тому архіві зявляться нові файли де і буде ваша заповнена форма імм5669).