Імміграція до Манітоби
-
Та ні … В мене лише був огляд кількох лікарів, x ray та КТ і тепер раз в три місяці огляд лікаря та кров з вени. При потребі лікар ще дає направлення. Ліки купую сама. Дякую, за цю суму знаю. Не несу такої загрози 🙏
-
Головне, щоб витрати держави на пацієнта не перевершили певну суму. Excessive demand cost threshold 2024 cost threshold $131,100 over 5 years (or $26,220 per year) This is an amount that we use to decide if the cost of your condition places an excessive demand on Canada’s health and social services.
-
Дякую, там більше йдеться про інфекційні захворювання які можуть загрожувати іншим, або втрата розумової здатності, дороге покриття лікування. У мене автоімунка. Буду детально читати, але думаю це не мій кейс
-
Це я колись слухала якогось консультанта і вона таке сказала, що типу хвороба і нагляд лікаря може бути причиною. Але я стараюся йти за SWM як і всі і не робити лишніх акцентів на стан здоровʼя. Просто що бали зараз високі. Дякую
-
У мене ревматоідний артрит. Болять мʼязи і кістки. Почала лікування. Є ще підозра на інше захворювання, то при вчасному втручанні і лікуванні можна жити з ним довго, а якщо прогавити початок, то там може бути шо завгодно, залежно куди хвороба вдарить. Наразі проблем з нирками не мала і сподіваюсь що не буду. Але діагноз не зовсім підтверджений. Типу і є і нема. По детальних обстеженнях все добре. Надіюсь на краще.
-
заповнюю заявку на новий візітор рекорд та нову візу для дитини. На сторінці завантаження документів форма для заявки на візу (IMM 5257) не така, як у відео Дмитра. Начебто я подаюсь Outside Canada. Щось змінилось з часу запису відеоінструкції чи я десь повернув не туди?
-
Доброго вечора. У мене виконало питання до форми IMM5669. Enter all names in English and in your native language or script (for example, Arabic, Cyrillic, Chinese, Korean or Japanese script or Chinese commercial/telegraphic code). Чи це означає що потрібно вводити всі імена, прізвища, назви міст, вулиць, навчальних закладів спочатку латиницею, а потім кирилицею? Дякую наперед за допомогу
-
дивлюсь уважно, заповнюю заявку по інструкції з відео. Але очевидно, що файл SCHEDULE 1 кардинально відрізняється від того, що є на відео. Він значно скоротився і не дублює інформацію з IMM 5708, який вже заповнений раніше. І він тепер не виглядає, як заявка на візу. Судячи по коментарях на ютубі, не один я зіткнувся з таким питанням.
-
Вітаю. А хто знає до коли можно продовжувати ворк перміт?