Імміграція до Манітоби
-
Якась фігня… як так можна. Я не порадник але я б намагалась б вирішити це питання через ірсс писати їм сенсу нема але зателефонувати і запитати: а) чи можна анулювати і б) чи можна тупо забити в подати нову… людина яка мені допомагала може і не знати таких тонкощів бо вона не консультант і не має відношення до цього всього просто знала як ту анкету робити.
-
якби вона мені сказала, як цю анкету вона робила, я би сама зробила. Я всі документи роблю сама, і англ добра, я можу зателефонувати в ірцц, просто минулого разу 45 хвилин очікування на лінії було щоб поспілкуватися з жінкою, яка ледве говорить англійською і надала мені невірну інструкцію. Краще б я не телефонувала))
-
у мене є посилання, як закрити ту заявку. Але я спочатку б хотіла знати, яким шляхом вам подали, щоб я відмінила ту, та подала вже тим шляхом як ви. Ну я сподіваюся, що вони би повернули кошти, якщо не почали розгляд ще. Бо в мене там 400 доларів зарито)) 4 дітей
-
Добрий вечір люди , я вже писав що отримав аор сьогодні, біометрію заплатив , але прийшов тільки аор, спам перевіряв , немає запиту на біометрію і посилання на регістрацію . Будь ласка , хто мав такий досвід , чи знаю щось , відгукніться .
-
Картки та рахунки HSBC були закрити автоматично, і нові були відкриті у RBC з іншими номерами
-
Hey asking for a friend, If he apply H & C and meanwhile he can apply in nomination and other immigration process? Or when you apply H&C you aren’t allow to apply in any other program? Please update if anyone have this information
-
Є два варіанти: - попрощатись з грошима - писати в MPNP, просити, писати пояснення, прикріпляти якісь офіційні дані по банку і що це не ваша вина і скоріше всього, також попрощатись з цими 500 дол, але ви б хоча б спробуєте щось зробити.
-
А за лінк, як гадаєте ?
-
Так я і оплатив із заявкою разом дві біометрії
-
Тільки аор