Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, Громада! Питання по MPNP SWM аплікейшну якщо в процесі заповнення аплікейшна народилася дитина, її просто прикласти у Others або додавати на 1 сторінці +1 дитина в Personal Information частини? birth certificate у нього поки немає, і враховуючи свята і страйки не знаю, коли з'явиться
-
Good morning. А хтось може підказати, скільки зараз потрібно чекати на новий візітор рекорд для дитини?
-
🔊чи летить хтось в Торонто з Європи?На цьому тижні!Оплачу білет!Натомість треба супровід мами в аеропорту,допомогти заповнити декларацію і отримати ворк перміт!Перший раз летить і не знає англійської,тому переживаю за неї,що не справиться
-
Якщо там є інформація з ким звʼязатися для уточнення інформації, то все ніби є, вся інформація, яка вимагається. Може хтось мене поправить
-
Ось мій LOE. Можливо ви знаєте чи він вірно оформлений? Чи має бути вказана дата з якої я почав працювати фуллтайм? Бо вказана лише дата початку роботи(тоді я працював на парттаймі) і дата коли цей лист було мені зроблено. 🤷🏻♂️
-
Друзі Якщо маленька фірма, не існує paystubs Вони завжди лише писали листи Можуть написати скільки заробляю В додаток до loe, але це буде майже те саме І що ото робити Категорично відмовляється дивитися що таке paystubs і робити 😵💫
-
Пане @western9 а якщо не вистачить цих 12 місяців,бо це ж медекзем ще до порталу 1 треба здати, а на разі після АОР і до eCOPR 9-12 місяців. Чи міграційну візу погодять не від дати здачі медицини,а пізніше коли подаєшся на цю візу? Бо тоді виходить що медицина є, час спливає,і віза так би мовити заднім числом. Поясніть будь ласка.
-
Так, в цьому LOE вказана адреса, ПІБ та телефон мого роботодавця. Я замалював
-
Там залежить чи то ilelts чи celpip. На сайті IRCC є робито на бали і відповідник до нього CLB. Наприклад у мене з письма 6.0 по іелтс і це і є CLB 7 (я йшла через експрес ентрі)
-
Подивіться по таблиці, можливо є шанс
-
То в мене celpip на жаль