Імміграція до Манітоби
-
Підскажіть будь ласка, якщо ми чекаємо pr, та хочемо продовжити work permits, на який термін нам буде продовжено bridging open work permit?
-
Підскажіть, а якщо подати документи на продовження cuaet work permit ще на 3 роки, то треба це зробити до кінця березня? Чи ми можемо подати документи на продовження cuaet work permit за 7 місяців до закінчення його дії?
-
Привіт! Спеціалісти, підкажіть Будь ласка щодо досвіду роботи на федеральному рівні. Може у когось була схожа ситуація. На цьому рівні ми вказуємо будь-яку роботу чи тільки фул тайм? Коли подавалася на CUAET, я вказала всі роботи. частина з них були неофіційні або парттайм (типу писала статті або робила пдф для мовної школи) плюс я жила в Ізраїлі деякий час з синьою візою, працювала неофіційно і цей досвід клеймила на CUAET(( тепер я не розумію, що робити з тим досвідом, бо якщо попросять референси, навряд чи мені їх дадуть
-
Дякую!
-
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка: Я подався на федеральний етап. Чекаю на AOR. Номера справи не має. Я Вилітав в Європу на 6 днів та повернувся. Чи треба мені надати інформацию про це? Якось додати до моєї аплікаціі через контактну форму? Чи це не обов'язково? Дякую!