Імміграція до Манітоби
-
Причому тут це? Коли ви подаєтеся на імміграцію, ви даєте згоду на обробку вашої даних. Тут є люди, які виїхали ще у 2012 році. То вже тоді їхні дані перевіряли через податкову адміністрацію України. Йшов прямий запит до апліканта надати довідку із податкової, а потім цю довідку посольство відправляло до податкової для уточнення чи не підробка. Також телефонують у певних випадках на минуле місце роботи, також з посольства, все українською. Така практика існує вже дуже давно.
-
Наприклад, є тут один хлопець, який завершив донецький навчальний заклад як бакалавр, але в ОРДЛО. Сам вуз під час окупації був перенесений до Вінниці. От йому порадили вказати адресу саме того вузу в аплікації, дипломи підробили. Посольство самостійно надало запит до вузу, бо диплом не можна було верифікувати через ЄДЕБО. Відповідно інформація не підтвердилась, і як результат PFL та відмова у ПР з баном на 5 років.
-
Пам'ятайте, що програма провінційних номінацій (PNP) має ціль у 55,000 нових іммігрантів на 2025, 2026 та 2027 роки. Це означає скорочення цільового показника на 50% порівняно з попереднім планом у 120,000. Це рішення є частиною нового Плану імміграційних рівнів на 2025-2027 роки, який також передбачає інші зміни в імміграційній системі. Кандидатів є більше, ніж потрібно, я навіть не кажу про фейкових студентів із Індії.
-
Добрий ранок але ж програма студенства зараз повністю зупинена?
-
Дуже надіюсь на те що дійсно, закриється цей дурдом…
-
Це різні речі. Я написав виключно про PNP. Там також багато бувших студентів із Індії, які приїхали до фейкових коледжів, але їх завершили, відпрацювали і можуть подаватися по PNP. Я дуже сподіваюся, що такі речі IRCC буде відсікати відразу, і ці "студенти" не зможуть отримати ПР.
-
Цікаво. 🤔 А що з тими PR стається, коли виявляють подібне? Їм анулюють? Бо якщо ні - це було б нелогічно, як на мене
-
Може бути. Але вам стаж не зарахували через несплату податків та внесків до пенсійного фонду. У той же час багато хто подає такі довідки від роботодавця, але також готові до додаткових запитів від MPNP or IRCC. Адже працівник теоретично міг не знати, що роботодавець не сплачував податки. Я знаю кілька успішних кейсів, коли люди подалися із неофційною роботою, була довідка від роботодавця, на бланку, все гарно. Але при перевірці стаж офіцер не підтвердився. IRCC надіслало PFL, людина все пояснила, надала контакти бувших колег, ПР отримала. Кейс був до війни ще. Тому під час війни, я думаю, що такі додаткові перевірки є радше виключення, IRCC чи провінція не має часу та ресурсів перевіряти кожен документ.
-
А чому провінція не може перевіряти справжність коледжів? Натомість половина LAA виданих в цьому році припадає на international education stream…
-
Є. Почитайте на офіційному сайті.
-
Допоможу з фінансами став +
-
Доброго дня. Хочу оформити візу батькам (зараз в Україні). На куает не подавала їх, на жаль. Бачила що візітор чекати довго. Чи є різниця звідки подавати? Чи можу з Польщі або іншої країни? Щоб вони приїхали потім на відбитки. Чи так взагалі не роблять і треба тільки з України? І може знаєте чи погоджують зараз візітор? У нас тільки ворк перміти тут.
-
Так, можуть анулювати. Аудит ПР справи може бути після отримання ПР, аж до 7 років. Або під час подачі на громадянство Канади. Індійці з Індії не можуть мати 2 громадянства, тому більшість живе у статусі ПР. Індія там має права забрати нерухомість та конфіскувати гроші з банківських рахунків, якщо виявить такі факти. Тому індійці повені пройти через процедуру відмови від громадянства, що є також дорого і тривало.