Імміграція до Манітоби
-
Вітаю з етапом Тепер чекати
-
Знімають -100 за навчання в іншій провінції, -100 за працю в іншій провінції
-
Доброго дня, чи обов'язково вказати адресу родичів ? Я її не знаю і з деякими родичами близько не спілкуюсь.
-
Добрий вечір. Вітаю з Різдвом! Буду дуже вдячна за вашу допомогу! У вересні відправили заяву на отримання PR через об'єднення родини, зараз в процесі очикування. Але є нюанс: мій паспорт закінчується 1 квітня 25 року, CUAET ворк перміт закінчується також 1 квітня. Підкажить будь ласка, як буде краще зробити: Можу я дочикатись наступний приїзд консула в Вінніпезі, щоб продовжити паспорт, навіть якщо він буде після того як закінчиться дія паспорта та ворк перміт? Чи мені обов'язково потрібно якось терміново продовжити паспорт та продовжити ворк перміт? Якщо я не встигну з паспортом/ворк пермітом, потрібно оформити Temporary resident permit?
-
Вам треба терміново робити новий паспорт (або продовжити наявний) і тоді вже податися на новий ворк перміт. Усе треба встигнути зробити до 31 березня.
-
Продовжити паспорт за два місяці до закінчення терміну паспорту ( у консульстві продовжують за два місяця до закінчення..не раніше) , продовжили паспорт та податися на продовження перміту . Продовження паспорту здійснюється без слоту , на сайті консульства ж години коли вони приймають Може мене хтось виправить , якщо щось не так
-
"In this life, having a good pro trader by your side makes all the difference. Since I connected with Mrs. Saber Decir, I’ve been earning significantly in the crypto market. If you’re ready to get started, don’t hesitate to send her a message! 👇👇👇👇 @SaberDecir @SaberDecir