Імміграція до Манітоби
-
Можна в Галіфакс а звідти автобусом/машиною
-
Ого....чому так довго?
-
Спробуйте додзвонитися до них і сказати, що вони картку не туди відправили.
-
Цю тему вже багато разів обговорювали за останні 2-2,5 роки. Вам нижче навели пояснення.
-
та щось незрозуміло чи є якийсь сенс з того , всеодно раніше вони не відправлять поштою думаю, бо вони тимчасово перейшли на те, щоб особисто приходити забирати , щоб розгрузити трохи і себе і канада пост. і в листі написано що якщо не забрати особисто до 10 січня, то тоді вже десь вони будуть починати відправки поштою
-
Декілька місяців назад, я також піднімав питання щодо підрахунку років стажу. В мене викликало м"яко кажучи не розуміння ця система підрахунку... Ну як то буває в житті - стверджувальну відповідь( як правильно підраховувати) отримав після того як засабмітив EOI. А в аплікації вказав як я вважаю правильно і логічно, а саме 3 роки 4 місяці роботи в Польщі (2 місяці перерви) + 8 місяців і декілька днів роботи в Канаді = 4 роки які я засабмітив. Номінацію отримав в жовтні 2023, жодних дозапитів не було. Але звертаю увагу, що кожний кейс різний, в мене і без того одного року вистачало балів по MPNP Self-assessment form - 73 бали, а з 4ма роками стажу 76. Одна і та ж сама спеціальність в двох країнах, плюс працівники констракшин мають( по моїх відчуттях) зелене світло. Вважаю що при розгляді вашого кейсу буде працювати людський фактор офіцера, можна отримати і бан а можете проскочити як я.
-
Пан Wes якраз найбільше наголошував про ці моменти. Саме він постив кілька випадків, коли людям завертали заявку через неправильно заклеймений попередній досвід. Пошукайте по чату.