Імміграція до Манітоби
-
Тільки зараз зрозумів про сра 😂🌚
-
Service Canada обов'язково Новий sin
-
Сін, сра
-
Вітаємо, Ship! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Тільки якщо його тір 0-3
-
Автопак будь який
-
В деяких виходило, чому ні Надсилали їм
-
Роботодавець не може вирішувати за рівень мови Подивіться до якого teer відноситься зварювальник
-
Напишіть тайм лайн
-
Пане @western9 , пане Дмитро, допоможіть, будь ласка. На федеральному прийшов дозапит чоловіку на Military Records (заповнити ф.5446, та надіслати скан військового документу). Але військовий білет мій чоловік втратив. Проходив службу в армії ще у 1989 році. Спробували витягнути щось з Дії, але ніякий документ не формується, пише, що в Реєстрі призовників, військовозобовʼязаних ніякої інформації немає. Треба звернутися до ТЦК і встати на військовий облік. Що можна прикласти в такому випадку? Саму форму 5446 будемо заповнювати по памʼяті
-
Боже, вибачте Це на номінацію Я не робив тоді обкладинку Робив де фото, та віза Канади, наче все
-
Я робила там де паспорт, то весь паспорт де були печатки Де віза то сторінку де віза Не знаю на скільки овер, але так робила