Імміграція до Манітоби
-
MPNP вимагає більшу суму на двох.
-
Знаю і переживаю як це зробити правильно і щоб не було сумнівів у офіцера.
-
Ви зобов'язані підтвердити мінімально необхідну суму для імміграції. Потім можете привезти $100К. Якщо вам двоє, то вам потрібно показати $16,570 наявних коштів
-
Так це якраз і проблема, бо кожна копійка зараз важлива😩 і там здається 19,5% ще й😬 Чи от не виникне питання у офіцера чого ми не сказали раніше про ці кошти в ЕОІ😰🤔
-
Тільки виясніть щодо податків. Бо нотаріус може зразу відрахувати 15% від прибутку у бюджет.
-
До речі, дарча коштів від батька також буде рахуватися. Але потрібно нотаріально завірити.
-
У мене є 12500CAD на рахунку в банку. Цього достатньо по вимогам для МПНП, далі у нас є ще 10 000CAD у готівці, яку ми тримали на всякий випадок і частину якої маємо від мого свекра після продажу його квартири. Коли продавали квартиру то операцію купівлі-продажу проводив мій чоловік і є нотаріальне посвідчення цього. Чи можуть ці документи послугувати підтвердженням що частину цих коштів нам подарував батько і ми їх не поклали на рахунок бо така от ситуація з війною в Україні?
-
Можете, але вам реально більше порадять люди, які недавно проходили цей шлях. Я вже давно в Канаді.
-
Чи можу я вам детальніше в особистих відписати? Або можу і тут якщо може у когось схожа ситуація є.
-
Тобто у вас тільки кеш, який ви не зможете підтвердити? Ви подавалися через ЕЕ на Провінційну програму? То хіба потрібно писати якісь лист, що у зв'язку із війною кошти у вас є готівкові, і на момент прибуття до Канади ви привезете $XXK. Інший варіант поставити на рахунок у банку на короткий термін, але це ризики.
-
Але кошти отримав не мій чоловік, а його батько і просто дав йому на руки частину🤷🏻♀️ це гроші в кеші, того немає банківської довідки. Була б не було б питань😰
-
Банківська довідка, чеки, нотаріальна розписка про отримання коштів по договору купівлі-продажу і т.п.
-
Так😰 чим підтвердити? У нас є документ на продаж квартири де мій чоловік нотаріально вписаний особою яка мала дозвіл батька продати квартиру. А частину грошей батько віддав моєму чоловіку. Просто там сума кешем і як довести що вона дійсно наша😩🤔
-
Не дуже зрозуміле запитання. Ви запитуйте як довести, що кеш ваш?
-
Потрібно жити і працювати весь час до отримання ПР.
-
То не просто так з дружбою треба доводити ту дружбу та друг ваш бере на себе багато відповідальності не кожен то захоче робити
-
Потрібно використати щось одне, або дружбу або стаж. Друзі повинні були бути до прильоту, ви маєте довести факт багаторічної дружби, якось так)
-
Доброго ранку. А де про це можна більш детально прочитати? Ми тут знайшли справжніх друзів, але по прильоту. І плануємо подаватись через півроку трудового стажу. Чи можно вказати цих людей, як друзів? Впевнена, що за цей час станемо ще ближчими.
-
Зрозумів, дякую
-
Цікаво до речі, а якшо мій авто вироблений в штатах та пригнаний в Україну, то чи є шанси його там легалізувати? Бо у мене як раз стає таке питання- переправити в К. чи продати та купити щось в Канаді (мабуть другий варіант буде краще..)
22 Jan 2023, 05:40
21801/229217
about 2 hours ago