Імміграція до Манітоби
-
Можна роздрукувати віртуальним ПДФ принтером і потім спробувати об'єднати
-
Дякую Вам за пораду! Я всю ніч не спала, вже зараз дах поїде! А Ви все це обʼєднали та прикріпили в GCkey аккаунт? Або відправили через веб-форм?
-
В тому то і справа що старий чек вже доданий тобто вони просто дали мені доступ до моєї аплікації щоб я її якби виправила не все по нової, але не чітко написали чи треба просто виправити і ще раз надіслати чи цю форму надіслати фізично до їх офісу, а моєї англійської не вистачає щоб подзвонити запитати до іrcc(
-
Ми з грудня 2023, отримали AOR та запит на біометрію в вересні 2024, поки все… Ну добре, чекаємо…🙏 А що ще лишається робити?;)
-
🔫 Дарья кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @veryparticular, Lada Vifliantseva, @come_to_me_weirdo, @TymurBalaban, @allayaroshenko, @TrorinUA, @d3dLU4V01, @Foleg_Canada, Юлия Шендрик, Dubai Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Але ж дали, я вже все заповнила в ній, і чек про оплату там доданий теж є тільки підпис треба ще раз зробити і надіслати як би. То що мені треба було всі файли видаляти і заново додавати то це якось дивно було б.
-
Теж добрий варіант. Зараз буду пробувати, може вийде. Дякую!
-
Добре дякую, боже я цю заявку більше тижня подавала ще раз через це пекло(((
-
Я подала найскладніше для розуміння, там просто багато особистої внформації тому не прікртпила листа.
-
Та от немає прямо чіткої інструкції і не зрозуміло(
-
Так, я зрозуміла, дякую! Але як Ви цей обʼєднаний файл подавали? Через свій GCkey-аккаунт (там же є місце де можна прикріпити документи), або через веб-форму?
-
Пане @western9 , допоможіть, будь ласка! Трохи вище я пишу про проблему з обʼєднанням файлів. Це питання я зараз вирішу, добрі люди підказали. Але є ще одна дуже важлива проблема. Може памʼятаєте, я декілька днів тому писала, що нам цей дозапит надіслали з затримкою. Тобто, лист на email прийшов 3 січня, в GCkey-аккаунті цей дозапит теж від 3 січня. А коли я відкрила сам PDF-лист, то він від 25 жовтня з дедлайном до 24 листопада. Я зробила лист-пояснення про це, додала скріншот. Зараз буду відправляти відповідь на цей запит і ось тут проблема: в GCkey-аккаунті вже пише, що відповідь протермінована (бо дедлайн був до 24 листопада). Питання: як мені ліпше зробити? Спробувати все ж таки відправити через аккаунт, або одразу відправити через веб-форму?
-
Добре я зрозуміла, а кошти обовʼязково повертати чи до нової заявки можна приложити те саме підтвердження про оплату?