Імміграція до Манітоби
-
Два місяця Написали що скоро по пошті прийде
-
А це загальнодоступні документи, що регламентують відсутність додатків в певний період чи потрібно замовляти довідку у кожному окремому випадку?
-
Я робив по курсам Бо мені для навчання Я не через ЕЕ іду
-
В МОН України в курсі, коли що видавали. Там же є відповідні накази.
-
Ні. Просто бали вищі,от тому вас і не вибирають.
-
Поясню на свому досвіді. У мене був диплом доктора філософії з додатком, але у виша перехідний період від кандидата до PhD, тому канадійці засумнівалися. Тому на сайті apostille в кабінет замовляла складну довідку з перекладом на англ (вони самі все роблять). Тобто спочатку описала ситуацію українській стороні, підготувала необхідні допоміжні і матеріали, вони самі зробили свою розвідку, і склали мені гарну довідку про ситуацію в законодавстві. Напишіть їм і поспілкуйтеся. Тобто з цією довідкою я подала до WES апеляцію. Все вирішилося добре.
-
Не має значення.
-
Витримки Вам) у WES сидить хтось, хто літню практику переклав як піонерську практику, і щось в такому дусі. Чи то ще виїхав з СРСР? 😉 Вони багато чого не в курсі, тому наберіться терпіння. У них своя робота, але у нас - своя.
-
@banofbot
-
👋Набираю команду для работы с криптовалютой, абузами Моя цель стать лидером на рынке и создать команду с разными направлениями 📈 На данный момент могу предложить тему ресейла зарубежных платёжек (серая перепродажа): -Доход: 40-120$ в сутки Писать сюда - tg: AllucardMoney
-
Всім привіт, подала на себе аплікацію на продовження ворк перміту. Таке питання , чи можу я зі свого аккаунту ircc подати окрему аплікацію на чоловіка і на маму , щоб не створювати нові аккаунти? Дякую