Імміграція до Манітоби
-
Так, бо я його сдавала в січні 2023, тому ставила НІ, не маю дійсного медогляду за останні 12 міс + прикріпила той док, що мені дали з медоглчжу і все. Пвторно сдавати медогляд не просили Плюс я з моменту прибуття до Канади і по сьогоднішній день за межі Канади не вилітала закордон, можливо, це теж яклсь посприяло, що не було дозапитів
-
Ні, я подала заявку 24 листопада 2024, а рішення прийшло 20 грудня
-
На Swm потрібні гроші на рахунку чи також може бути лише робота фул тайм?
-
Та я теж думаю, що у Вас буде все ок👌
-
Так, таке було, але це якшо Ви плануєте працювати в оцих перелічених професіях, то має бути дійсна медицина за останні 12 міс, як я зрозуміла
-
Доброго дня всім! Питання до всіх, хто заповнює документи на федеральному рівні. Коли заповнюєш форму 5604 (про родичів), то на дітей треба заповнювати тільки якщо вони не PR або citizen? Це написано перед заповненням форми. Хто цим займається не могли б скинути скріншот формулювання цього питання. Заздалегідь вдячний.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка пару моментів про подачу на новий ВП: - Якщо раніше вже отримував новий ворк перміт без обмежень, чи можна ще раз подаватися на новий до 31 березня? - При подачі на новий ворк перміт, чи потрібно також прикріпляти старий паспорт, на який був виданий старий ВП? Дякую
-
Доброго дня. Такі запитання: 1) мій молодший син народився у Канаді. У заявці skilled worker на федеральний рівень необхідно внести данні закордонного паспорту. Треба робити закордонний паспорт для дитини? 2) дитина яка народилася у Канаді подається на pr? Дякую.
-
Вітаємо, Dima! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
добрий день! отримали номінацію з чоловіком, зараз на етапі подачі на федеральний етап. і в мене, і в нього ворк перміт закінчується в червні 2026, хочу встигнути податися на новий до 31 березня. підкажіть, будь ласка, чи окей податися на федеральний спершу, а потім на продовження вона перміту? і якщо його продовжать, оновити перміт в заявці на пр? вірно?