Імміграція до Манітоби
-
В тому то і діло, що шкода. Я знімала обмеження вже раз і мені прислали новий і поставили ту саму дату, тому немає впевненості, що це має сенс.
-
В березні подастесь, якщо не буде ECOPR. Хоче це практично неможливо не отримати до того часу вже той ПР.
-
Я закінчував в 2008 році 4 роки диплом бакалавра і 5й рік диплом спеціаліста. Наскільки я знаю вже відмінили бакалаврів і спеціалістів, то як воно буде зараз рахуватись питання?
-
Дякую за відповідь 🙏
-
Підкажіть, чому вказувати потрібно -ні, якщо чоловік з пермітом тут також. Вибачте, не можу розібратися
-
Помітила, що в IMM5669 дані про освіту потрібно було вказати лише secondary school. А я чомусь вирішила вказати собі школу і університет. Чоловіку вказала лише школу, бо вищої освіти він немає. Вже навіть не знаю чи варто надсилати якесь лое… повертають аплікації за надання зайвої інформації?🥲
-
Скажіть будь ласка якщо до березня ще можна податись на продовження перміта +3 роки то якщо перміт до 2027 , а подати то дадуть до 2028 ,може потрібно поки є шанс ще продовжити...чи не можна якщо паспорт до 2027...