Імміграція до Манітоби
-
Теж так подумала. Так і зроблю)
-
Доброго дня, не можу знайти посилання на інформацію, скільки потрібно мати грошей на SWO. Спробувала використати чат GPT то він мені видав якісь дуже великі суми на 2025 рік для цього напрямку. І не можу знайти ніякої офіційної інформації з сумами для SWO. Буду рада, якщо хтось спрямуэ. Дякую.
-
💎НАБОР В ТИМУ💎 🔹Уникальное направление 🔹Абсолютно без вложений 🔹Онлайн работа 🔹Возраст 15-30 🔸Карьерный рост 🔸Поддержка 24/7 🔸Заработок от 1000$ 🔸Реферальная система Пишите в лс👇🏼 @alberto_worker
-
Якщо це про family програму, то там дуже низький пріоритет. Тобто скоріш за все ще довго чекати. Скільки точно не знає ніхто, нажаль. Як варіант, можна спробувати подзвонити в IRCC та спитати, чи все ок з заявкою та чи всі контактні данні в них є. Так як цю програму робили на скору руку, то помилки можливі
-
@banofbot
-
‼️УДАЛЁННАЯ РАБОТА ‼️ Заработок от 900 $/месяц, ежедневные выплаты, система премий и карьерного роста 🔫 Ты нужен нам, если 🔫ты старше 16+ лет 🔫у тебя есть стабильный доступ в интернет и свободное время 🔫хочешь зарабатывать из дома 🔫готов учиться Пиши мне в телеграм — t.me/+8ECaaZm95HNhNGUy
-
Привіт, що порадите в такій ситуації. 15 років тому була в США, подавала запит на зміну статусу зі студентської візи на туристичну, але так і не дочекавшись відповіді покинула країну, тобто не знаю чи у візі було відмовлено чи погоджено. Коли подавалась на КУАЕТ а пізніше на зняття обмежень з ворк перміту цього не вказувала бо фактично відмови не отримала і взагалі над цією ситуацією не роздумувала тому що вона була дуже давно. Коли ж подавала аплікацію на федеральний етап, прийшлося згадувати історію всього життя))) в анкеті де запитували про відмови у візах я вказала так (щоб не виглядало що я щось приховую) і написала пояснення що фактично я не знаю чи мала відмови, також додала розгорнутий лист пояснення і всі документи які стосуються тієї ситуації. Моє питання заключається в наступному, що вказувати у заявці на продовження ворк перміту зараз? Чи писати що була відмова, і пояснювати що її може і не було? Чи нічого не вказувати? Які ваші думки з цього приводу?
-
Справа в тому що я цього не вказувала в CUAET і коли знімала обмеження з ворк перміту 2 роки тому. Це було давно і я навіть не усвідомлювала того що там теоретично могла бути відмова. Це коли я подавалася на федеральний етап то вже добряче так копалася в своєму минулому і розписувала все як на сповіді) Думаю чи вказувати цю ситуацію зараз при подачі на новий ворк перміт? Я ж нічого не приховую, я дійсно не знаю…