Імміграція до Манітоби
-
Напевно не дуже вдало зформулювала думку, звісно під «усіма» мала на увазі усих тих, хто може виїхати зараз. Так як вище згадали, що подаються на візи аби було, а самі не їдуть. Так ось не їдуть у тому числі й ті, що можуть виїхати фізично, але просто не хочуть витрачати кошти на такі дорогі квитки.
-
Напевно за ваших слів чого чекають всі ?
-
Ви просто забули що більшість українців таки живе в Україні... і не можуть виїхати сім'ї тому що чоловіків не випускають
-
Не встигають опрацювати..бо подається в 100.000 а їде лишень 15.000.. решта роблять "шоб було". Тому так все довго
-
Брєд
-
Звідки інформація?)
-
Доброго дня! Вибачте, що турбую, може хтось зіштовхувався з такою проблемою: 27 червня здала біометрію, а щойно прийшов лист, де просять негайно здати біометричні данні. Що робити в такому випадку?
-
Також пошуком по чату: reference letter - я так і знайшов, бо не зберіг дане посилання
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/express-entry/applications-received-on-after-january-1-2016-completeness-check.html
-
Як мені пояснювали десь на фейсбуці, якщо ви хочете і навчатись і працювати, вам треба два перміта просити у офіцера, але щоб отмати стаді перміт треба лист з університету і виписка з рахунку, доказ коштів, і можете просити ворк перміт, але зауважте, що якщо маєте два перміта, то ви зможете працювати лише 20 годин. Це наскільки я розумію, якщо хтось зможе, скоригуйте мене