Імміграція до Манітоби
-
4 грудня, передостання вибірка та через тиждень +- друг з останньої вибірки отримав повернення
-
Капець а деж мій рефанд?😭
-
та вже давненько, ще до нового року
-
Доброго дня. Отримав номінацію по SWO, подавався через SWM. Як я розумію, мені зараз не обов'язково працювати на того самого роботодавця. Маю таке питання чи можу я мати паузу у work history, якщо піду з роботи і піду на курси на 6 тижнів для отримання наступної роботи в іншій сфері (+час на пошук нової роботи). Як я маю повідомити IRCC, якщо моя заявка в статусі Submitted, AOR ще чекаю. Дякую
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка ласка, чи можна податися на Work Permit з середини Канади якщо заїхати по візіторській візі? Чи Work Permit дають ще на кордоні?
-
Як довго Ви чекаєте?
-
Доброго дня. Хотіла б ще дещо уточнити. А якщо після того як я подала на новий перміт я нічого не отримала. Ніякого підтвердження. Це нормально? Чи потрібно писати листа комусь ? Дякую
-
То я ще не довго. В мене з 27 червня
-
Пане @western9 підкажіть будь ласка ще по програмі SWO. Ми повідомляли MPNP що чоловік під час очікування номінації залишив тимчасово Канаду і продовжує імміграційний процес за її межами. Тоді ще не було відомо чи він повернеться або ні. А от чи повідомляли ми про це IRCC не пам'ятаємо🙈, зараз чекаємо на АОР, чи можна повідомити зараз?
-
💎НАБОР В ТИМУ💎 🔹Уникальное направление 🔹Абсолютно без вложений 🔹Онлайн работа 🔹Возраст 15-30 🔸Карьерный рост 🔸Поддержка 24/7 🔸Заработок от 1000$ 🔸Реферальная система Пишите в лс👇🏼 t.me/+TzswD3WJGS1kMDZi
-
Отримав AOR . Подав 7 серпня