Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Таисия Овсепян(Косакова)! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
@western9 Скажіть, будь ласка, якщо у сина ворк перміт до травня 2026 року, я головний аплікант, вже отримали AOR, чи треба продовжувати синові ворк перміт , чи він має право, як і я, на отримання BOWP?
-
Доброго дня. Відгукніться, будь ласка, хто знає, чи треба проходити новий медикал екзам на продовження ворк перміту, якщо минулого року виїжджала з Канади на декілька місяців.
-
Я от шо думаю … На початку cuaet люди їхали сюди по внутрішнім паспортам. І WP ж теж якось получали по внутрішнім ?
-
На BOWP має право тільки головний аплікант Так що подавайте сина на новий WP
-
До 2034, але він ще депендент по ідеї
-
Я думаю будуть дивиться на термін його паспорту
-
Якщо йому зараз 18, то в принципі чи продовжують ворк перміт до 21 року на основі мого ворк перміту? Чи це не є підставою?
-
Напевне, так, ви праві, не буду морочити голову. Дякую за пораду!
-
Краще подайте зараз його на ВП,щоб потім не було проблем
-
Підкажіть будь ласка 🙏🏻! Якщо я подалась на wp , але вже минуло два місяці і тишина, і у мене і у дитини ( візітор) і переживаю дуже (((, чи можу я податись на візітор для себе ще , але по іншому паспорту? Ми на федеральному рівні, чекаємо АОР! Чоловік головний аплікант
-
Можливо ви вносили корективи?
-
Добрий день. Я подався на mpnp 22 січня 2024 року і на емейл мені приходив лист у якому написано що анкета діє 1 рік і буде видалена через рік з цього моменту. Пройшло більше року але анкета все ще є. Підкажіть хто що знає будь-ласка.
-
Так, 30 грудня 2024р. я добавив рік стажу, але коли я зберіг зміни у анкеті мені прийшов лист на пошту де сказано що будь-які зміни анкети не впливають на її термін
-
Наскільки я розумію, то після кожного оновлення продовжується і термін. Напевно так.