Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь-ласка листи мають бути в довільній формі? Чи є якийсь примірник офіційного листа?Дякую
-
1) за останні 5 років 2) Ні
-
З великою вірогідністю це вже питали, але знайти не можу. 1) Підтвердити треба стаж за конкретний період життя чи в принципі за всю кар'єру? 2) Чи будуть достатнім доказом записи "трудової книжки" якщо немає можливості отримати листи від минулих роботодавців?
-
Доброго дня.Таке питання чи дасть 1 рік досвіду роботи в Манітобі 12 балів по factor 5 і бали за попереднім досвідом роботи протягом останніх п'яти років?
-
Всім привіт, підкажіть будь ласка study permit потрібен для навчання та отримання Trade certification?
-
Хто може пояснити? Якщю маю диплом з технікуму. Можу його підтвердити та отримати ті 14 балів в пункті education?
-
А дипломи двомовні? Якщо ні - як WES зміг їх оцінити?
-
Не треба.
-
Спочатку ознайомтесь з усією інформацією що закріплена у группі а потім з цим telegra.ph/Useful-Links-for-Ukrainians-09-18 а потім з офіційного сайту уряду щодо імміграції.
-
На посадку у літак на протязі всього маршруту всім невакцінованих обовязково потрібно мати результати тесту пцр в проміжку часу 72 години або антиген в проміжку 24 години це вимоги для усіх авіокомпаній навіть діти з 5 років.
-
Дякую
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка. Я працювала в Україні в Макдональдз 18 років господинею залу потім почалась війна і мене звільнили. Також мене є диплом молодший спеціаліст з фінансів. Нажаль я погано знаю англійську мову. Чи є в мене шанс залишитись в Канаді. Зараз я працюю у ресторані Stella's.
-
Так
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, якщо дитина 14 років не вакцинована, то потрібно робити тест в аеропорту при посадці в Німеччині?
-
Референс, довідка з податкової для початку.