Імміграція до Манітоби
-
Якщо отримали лла до 1 травня 2024 року то отримаєте
-
Навіть не так, 31 квітня
-
Привіт громадо, можливо вже було таке питання. Якщо я заповнюю форму на продовження WP то в розділі details of intended work in canada в стрічці 8 Have you been issued a certificate under the Provincial Nomination Program? Ставити YES, якщо я маю номінацію від провінції і знаходжуся на федеральному рівні. Я головний аплікант. Тоді при продовженні WP дружині треба ставити також YES. Дякую.
-
Головному апліканту yes, іншим хто йде з ним no
-
Вітаю. Скажіть маю WP до 2027і чоловік з сином теж! Податися на новий можу тільки я. Так як паспорти в моїх до 2027 як і перміти. Питання чи є сенс продовжити мені до 2028 ? Чи краще зробити від роботи закритий WP разом з чоловіком коли він подовжить паспорт в 2027? Дякую
-
Can I extend my wp beyond my passport expiry? Or are there any info about this?
-
@western9 чи будь хто знає, підкажіть! Подаюсь на новий ворк перміт. Якщо в мене паспорт до весни 26го року та в чоловіка до літа 27го року. Коли в аплікації там є питання з якого по яке я хочу подовжити. Чи є сенс писати на три роки з сьогодні? Навіть якщо рапорти не на три роки? Або писати до кінця дії паспорту?
-
І ще питання. На ворк перміт при подачі там є питання про служив ти в армії чи ні. Якщо служив ставити так? Бо я тільки зараз зрозуміла що в попередньому я поставила чоловіку ні і вони дали ворк перміт🫣