Імміграція до Манітоби
-
А тут як раз та сама система ЕЕ
-
Добре, МАнітоба. А де ж той сайт з якого подаються на pr? Я знайшов тільки це
-
І будь ласка не Монітоби , а МАнітоби.
-
Після отримання номінації ви проходите по окремій програмі. Це не ЕЕ, але подача зараз онлайн.
-
В Українську Манітобу вам👉
-
Може хтось теж знає
-
Тому що ці 10 балів прям ой як би скрасили ситуацію
-
Доречі не знаєшь, як буде виглядати цей пункт ? Ну наприклад знайду я друга який живе в монітобі, як це довести
-
Інакше просто який сенс провінції давати вам номінацію, їм треба щоб ви платили податок, були вигідні для провінції
-
Ну а що до питання напевно точно не можно, може є ще якийсь шанс після того як вже отримали pr, а поки його немає ви цілком і повністю повинні бути пов’язані з провінцією яка дала вам номінацію. Це ж все Канада вони не люблять брехунів
-
Якщо казати про манітобу і Онтаріо, звісно я не беру північні території
-
Та ні ) прочитайте інфо по провінціях. Тривалість зими різна
-
Так це ж Канада, тут начебто всюди так, може на 5-7 градусів є різниця
-
Зима ) не люблю
-
А навіщо ? Думаєте через 2-3 роки вам захочеться їхати в іншу і починати все з початку ?
-
Якщо хтось має відповідь про зміну провінції після подачі на пр буду вдячна
-
Підтримую, такаж ситуація, ще складніше на той самий нок знайти працедавця який захоче тебе взяти
-
Мені просто подобається що можна працювати будь де ці пів року. Бо в інших провінціях треба по NOC а я не розумію як Визначитмсь чи підходить ток Нок. Наприклад агент реєстрації в аеропорту відноситься це чи ні до сфери туризму ща якою номінує провінція. І тд
-
Бо після схвалення точно можна переїздити пишуть ніяк не впливає на отримання permanent residence