Імміграція до Манітоби
-
youtu.be/w50ywob4vzU?si=HiubQm2wuxc_X6b8
-
Підкажіть будь ласка якщо перший раз мені видали Single Jounary Travel Document (sjtd)візу тільки для в'їзду в Канаду ,так як не було закордонного паспорта .Чи можу я зараз податися на візу щоб воно було влеено в закордонний паспорт ?Щоб можна було вільно виїжджати і заїжджати в Канаду.Якщо так, то на яку візу можу я зараз податися?
-
Чи можу податись на цю візу по цьому відео, якщо валідність мого OWP становить 2 міс?
-
Доброго дня! Підкажіть , якщо після отримання номінації змінився сімейний статус ( вже неможливо видалити додаткового апліканта через профіль той ) чи можна заповнювати заявку на федеральний етам вже без додаткового апліканта і вказати просто зміну статусу і додати документ підтверджуючий ?
-
Дякую ! Додатково на пошту ( яка вказана була на сайті ) я надіслала цю інформацію ( типу повідомила) . Але ж відповідь автоматична прийшла , що розглянуть протягом 10 днів .
-
Ось хто їм цікавий
-
Добрий день. Скажіть будь ласка кому небудь продовжували новий WP на срок меньше ніж 3 роки?
-
Добрий день. Як вважаєте: це нормально чекати вже 2 місяці на підтверждення OWP? (подавались платно) Комусь за 2-3 тижні вже надіслали. А ми ще чекаємо на листа, що в принципі нададуть. дякую!