Імміграція до Манітоби
-
Дякую.
-
Максимально свіжою. Канада визнає дійсність будь-яких довідок протягом року, але офіцер може запросити нову в будь-який момент
-
@western9 пане Wes, маю питання щодо профілю ЕЕ СЕС, при заповненні заявки є питання про попередній досвід і примітка що не можна вказувати все що відноситься до навчального процесу… Мій нок 72321 , це не регульована професія і не вимагає навчання чи реєстрації apprenticeship, проте мій job title (як вказано в employment verification letter): mechanical insulator apprentice Звісно ж робота фул тайм з 40+годин на тиждень і без ніякого навчання. Чат gpt і різні форуми говорять що тут мається на увазі, щоб студенти які тут на стаді пермітах і проходять apprenticeship (відповідно за 2 роки набирають +- достатньо годин щоб подаватись) - не мали змоги це зробити… І тут в мене внутрішня дискусія чи я eligible чи ні…? Нок і обовʼязки кажуть що так, працюю інколи один інколи з іншими працівниками, роботодавець звісно ж підтвердить все, але внутрішня політика компанії каже що я apprentice…
-
Можна, хоч 10 раз на день змінюйте.
-
Скористаюся Вашою порадою, напишу листа. Але, як вважаєте, чи можливо зареєструватися в пулі, вказавши, що немає досвіду. А якщо MPNP дасть позитивну відповідь, що можна зплюсувати, то потім зробити апдейт EOI. Тобто моє питання: чи можна потім оновити інформацію в EOI? Дякую
-
Перепрошую що означає CEC? Дякую
-
Можна, гортайте сторінки до останньої(де потрібно submit) і в правому куті побачите EOI-summary, клікаєте на неї і там буде ваша повна заявка