Імміграція до Манітоби
-
Якщо не секрет коли ви подавалися? І що додавали у якості підтвердження проходження медогляду? На руках маю лише фотку Tracking Sheet, які нам видавали при проходженні медогляду одразу по прибуттю у Канаду
-
Доброго вечора. Друззі, хтось ловив слоти на інтерв'ю в Генеральному Консульстві України в Торронто? Є якісь лайфхаки там? Бачив якісь групи що по 200€ слоти продають, не знаєте воно працює чи то скам?
-
Доброго вечора, У мене наступна ситуація, дуже потрібна порада: 1) український стаж 11.2020-05.2022 2) безробіття 06.2022-07.2024 3) канадійський стаж 08.2024-продовжую працювати Якщо я добре зрозуміла правила, то можу заклеймити максимум 1 рік укр. стажу якщо подам ЕОІ до кінця травня. У мене запитання: Чи можу я 08.2025 оновивши дані аплікації вказати уже 2 роки стажу (разом укр і кан)? Чи мій 1 рік укр. стажу вже не буде цілим роком на момент оновлення даних? Дякую
-
Були лайфхаки з підміною часового поясу, але уже не працює. З приводу продажу місця, не думаю що воно тепер працює. Зараз запис відбувається через Дію, тобто поіменно на конкретну людину
-
Дякую. Маю надію що хоч би до кінця цього року зловити якийсь слот.
-
Трохи переживаю, бо моєму медогляду більше 2х років. Хоча з Канади я не виїжджав
-
Скажіть будь ласка хто проходив в Києві мед комісію для ПР. Чи довго вони роблять? І потім потрібно буде перекласти , так ? Я головний аплікант, я з сином в Канаді, а чоловік в Україні. Йому потрібно буде проходити. Мені цікаво як довго це робиться. Дякую
-
Добрий вечір, мені цікаво, отримали АОР, це скільки часу буде займати розгляд документів 21 місяць чі 12, як було написано коли ми подавали документи. Як цей термін рахується, з моменту подачі документів чи з моменту розгляду справи??
-
Так, це 1 рік, з 08.25 оновите до двох, до 05.2026 року в вас буде цей рік українського досвіду рахуватись
-
Дякую, бо вже нервів на це не вистачає