Імміграція до Манітоби
-
МЕГА РАЗДАЧА🤑🤑🤑 🎉 ОНО ЗДЕСЬ! ГЛОБАЛЬНЫЙ ЗАПУСК NFT ТРАМП! Мы официально представили нашу новую коллекцию, и она уже набирает обороты. Это ваш шанс стать частью чего-то необыкновенного. 🔥 Почему это важно: Ограниченное издание: количество жетонов строго ограничено. Эксклюзивные бонусы: владельцы получают доступ к частным мероприятиям и будущим акциям. Инновации: Новая коллекция сочетает в себе лучшие тенденции цифрового искусства и технологий. 🚀 С чего начать? 1️⃣ Посетите сайт: TRUMP-NFT.US. 2️⃣ Выберите свой NFT. 3️⃣ Подтвердите покупку — и станьте частью движения. ⚡️ Не ждите, пока кто-то другой заберет ваш токен. Действуйте сейчас!
-
☺️ дякую.. трохи заспокоїли
-
Десь в чаті сьогодні прочитала , що треба було всі гепи теж вказати начебто… от я й почала нервувати
-
доброго ранку, підкажіть будь ласка як діяти у цій ситуації. в кінці березня планую подаватись на новий WP, але їду у відпустку в кінці травня закордон трохи більше ніж на 2 тижні, переживаю, що не отримаю новий WP до того часу. якщо не отримаю новий, то мені потрібно взяти дійсний на той момент WP з собою і показувати його, навіть якщо я очікую новий? також, якщо прийде новий протягом того часу коли я буду не в Канаді, що можна зробити?
-
@banofbot
-
В питанні чи є національний документ, пан Wes порадив покласти позначку "ні" Чи може хтось пояснити чому так? Подаю на третій ворк перміт Попередній був безкоштовний
-
Я все заповнювала. І період коли була у декреті. На відео Дмитро теж заповнював у цьому розділі Homemaker. Не берусь стріерджувати, що так і треба було, але я всю свою історію за 10 років вказала 🤷♀️