Імміграція до Манітоби
-
Якщо завтра полетите можете маякнути чи дають якісь довідки?
-
Хто робив загранпаспорт, підкажіть будь ласка, що вам із паперів давали коли ви подали усі документи?
-
Чи є там якась офіційна информація. Щоб це можна було подати до IRCC, чи воно звичайне і краще просити щось більш офіційне?
-
Це капець
-
Виглядає не дуже офіційно) Але там є код. Тобто офіцер може скористатися ним і все побачити. Але чи буде він це робити…
-
Усі кажуть, що з дії їх не влаштовує і вони не розуміють що то таке
-
Зараз паспорти роблять дуже швидко. Через тиждень після подачі (орієнтовно в четвер) паспорт вже буде готовий і висвітиться в додатку ДІЯ. Можете його завантажити.
-
Не знаю куди Ви летите. В Торонто дають такий же бланк, але там ще буде вказано Ваше прізвище ім'я та по батькові і дата народження.
-
Ну, це вже краще (В Оттаву)
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, якщо work permit закінчується на днях, а з ним і дія health card, driving license. Вже подалися на новий work permit і прийшов лист, що дозволяє працювати ще півроку до отримання нового work permit, але чи означає він, що можна користуватися і health card, driver license. На сайті якось цей момент погано описаний, я не розумію
-
Вам треба з цим листом продовжити собі дію документів Ці всі організації друг другу дані не передають